Home » Privacyverklaring

Privacyverklaring

Virtual Assistant Zuid-Holland

 

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Deze website van Virtual Assistant Zuid-Holland kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Virtual Assistant Zuid-Holland en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Virtual Assistant Zuid-Holland verstrekt.

Virtual Assistant Zuid-Holland kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • voor- en achternaam
  • bedrijfsnaam
  • adresgegevens
  • telefoonnummer
  • e-mailadres
  • KvK nummer
  • Btw-id nummer
  • IP-adres
  • Andere gegevens die nodig zijn om onze diensten optimaal aan jou te kunnen leveren en de uitvoering van de overeenkomst mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan inloggegevens van de systemen waarin jij ons wilt laten werken. Wij gebruiken deze gegevens om van jou een tevreden klant te maken gedurende de looptijd van onze overeenkomst.

 

Waarom Virtual Assistant Zuid-Holland gegevens nodig heeft

Virtual Assistant Zuid-Holland verwerkt je persoonsgegevens om telefonisch contact met op te kunnen nemen als je daar om vraagt, en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien je telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Virtual Assistant Zuid-Holland je persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jou gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit een Virtual Assistant dienst (op basis van de grondslag overeenkomst).

Indien je apart toestemming hebt gegeven voor het ontvangen van de nieuwsbrief zal je e-mail adres tevens gebruikt worden voor het verzenden van nieuwsbrieven (op basis van de grondslag toestemming).

Bent je klant bij Virtual Assistant Zuid-Holland, dan kunnen je gegevens gebruikt worden om je te benaderen bij bijvoorbeeld ziekte, overleg, etc. Daarnaast worden gegevens in een digitale agenda bewaard met als doel te weten wanneer Virtual Assistant Zuid-Holland bepaalde opdrachten voor je klaar moet hebben. Wanneer je gebruik gaat maken van onze dienstverlening, worden gegevens die we opslaan alleen gebruikt voor correspondentie en communicatie en om de opdracht succesvol uit te kunnen voeren. Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden en onze Verwerkersovereenkomst van toepassing. Deze Verwerkersovereenkomst wordt per klant en/of opdracht op maat gemaakt en door beide partijen ondertekend.

 

Hoe lang bewaart Virtual Assistant Zuid-Holland je gegevens?

Virtual Assistant Zuid-Holland bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld.

  • Indien je je afmeldt voor de nieuwsbrief worden deze persoonsgegevens (naam en e-mail adres) direct van de emaillijst verwijderd.
  • Indien je  gebruik maakt van de diensten van Virtual Assistant Zuid-Holland, worden je persoonsgegevens 7 jaar bewaard om te voldoen aan de wettelijke verplichting voor de Belastingdienst.

 

Delen met anderen

Virtual Assistant Zuid-Holland verstrekt je persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Daar waar je gegevens aan derden worden verstrekt is er een verwerkersovereenkomst aanwezig tussen deze partij en Virtual Assistant Zuid-Holland.

 

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Virtual Assistant Zuid-Holland worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Virtual Assistant Zuid-Holland gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

Google Analytics

Virtual Assistant Zuid-Holland maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Virtual Assistant Zuid-Holland bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van je computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Virtual Assistant Zuid-Holland te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Virtual Assistant Zuid-Holland heeft hier geen invloed op. Virtual Assistant Zuid-Holland heeft Google geen toestemming gegeven om via Virtual Assistant Zuid-Holland verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt de volgende rechten:

  • Recht op inzage
  • Recht op rectificatie en aanvulling
  • Recht op vergetelheid
  • Recht op dataportabiliteit
  • Recht op beperking van de verwerking
  • Rechten met betrekking tot geautomatiseerde besluitvorming en profilering
  • Recht van bezwaar

Met betrekking tot bovenvermelde rechten kun je een verzoek hiertoe indienen door een bericht te sturen aan info@virtualassistantzuidholland.nl. Virtual Assistant Zuid-Holland zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

 

Beveiligen

Virtual Assistant Zuid-Holland neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Virtual Assistant Zuid-Holland maakt gebruik van een veilige HTTPS-verbinding (met SSL-certificaat) en DNSSEC voor de domeinnaam. Dit beveiligingscertificaat zorgt ervoor dat het verkeer met de website op een veilige manier plaatsvindt. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door Virtual Assistant Zuid-Holland verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Virtual Assistant Zuid-Holland op via info@virtualassistantzuidholland.nl.

 

Cookie Statement

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

 

Waar worden cookies voor gebruikt?

Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger.

 

Verschillende cookies

Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

  • Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser.
  • Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit.

 

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

  • Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.
  • Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.
  • Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.
  • Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is.
  • Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is.
  • AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites.
  • Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals Google. Deze plaatst cookies voor een juiste werking.

 

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

 

Klachten

Heb je een klacht over hoe Virtual Assistant Zuid-Holland omgaat met je persoonsgegevens? Dan kun je deze klacht melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Website: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl

 

Virtual Assistant Zuid-Holland is als volgt te bereiken

Virtual Assistant Zuid-Holland
Tuinstraat 3
2931 AX Krimpen aan de Lek
0622478992
info@virtualassistantzuidholland.nl
KvK: 24377001